Het grootste online winkelcentrum

  • De meeste shops
  • Het grootste aanbod producten
  • Altijd de beste deal

Brita Fill & Go Vital Pink (1st)

Fill & go vital pink

Voor jou gevonden: Waterflessen

productinformatie
Koopjesdrogisterij.nl zegt:Koopjesdrogisterij zegt:Fill & Go Vital De nieuwste kleurrijke fill&go Vital werkt met de BRITA MicroDisc. Hiermee ben je een maand lang voorzien van heerlijk gefilterd water voor onderweg! Het is belangrijk om voldoende water te drinken als je onderweg bent. Daarom heeft BRITA nu ook een fill&go waterfilterfles. Hiermee geniet je altijd heerlijk gefilterd water, waar je ook bent. In de auto, op school of tijdens het sporten, je neemt de BRITA fill&go gemakkelijk overal mee naartoe. De BRITA fill&go filtert smaakverstorende stoffen en kost slechts een paar cent per liter in gebruik. Je vult de fill&go wanneer je maar wilt met kraanwater. Onderweg flesjes water kopen is dus verleden tijd. De fill&go helpt je zo geld te besparen en overbodig afval te voorkomen.
Gezonderwinkelen.nl zegt:Gezonderwinkelen zegt:Fill & Go Vital De nieuwste kleurrijke fill&go Vital werkt met de BRITA MicroDisc. Hiermee ben je een maand lang voorzien van heerlijk gefilterd water voor onderweg! Het is belangrijk om voldoende water te drinken als je onderweg bent. Daaro
Kooprijk.nl zegt:Kooprijk zegt:De BRITA Fill&Go filtert chloor en andere smaakverstorende stoffen en kost slechts een paar cent per liter in gebruik Je vult de fill&go wanneer je maar wilt met kraantjeswater Onderweg flesjes water kopen is dus verleden tijd De fill&go helpt je zo geld te besparen en overbodig afval te voorkomen Nieuw! Fill&Go Vital De nieuwste kleurrijke fill&go Vital werkt met de BRITA MicroDisc Hiermee ben je een maand lang voorzien van heerlijk gefilterd water voor onderweg! Het is belangrijk om voldoende water te drinken als je onderweg bent Daarom heeft BRITA nu ook een fill&go waterfilterfles Hiermee geniet je altijd heerlijk gefilterd water, waar je ook bent In de auto, op school of tijdens het sporten, je neemt de BRITA fill&go gemakkelijk overal mee naartoe De BRITA fill&go filtert smaakverstorende stoffen en kost slechts een paar cent per liter in gebruik Je vult de fill&go wanneer je maar wilt met kraantjeswater Onderweg flesjes water kopen is dus verleden tijd De fill&go helpt je zo geld te besparen en overbodig afval te voorkomen


Technische details
- Type waterfilter: Waterfiltratiefles
- Kleur van het product: Roze, Transparant
- Materiaal: Kunststof
- Deksel materiaal: Kunststof
- Capaciteit: 1L
- Gezuiverd water capaciteit: 1 l
- Vervangende filtercartridge: Y
- Geschikt voor koelkastdeur: Ja
- Kleur: Ja
- Land van herkomst: Duitsland
- Schokbestendig: Ja
- Vaatwasserbestendig: Ja

Inhoud van de verpakking
- Aantal per verpakking: 1
- Aantal pakjes: 1
- Aantal cartridges: 1 stuk(s)

Gewicht en omvang
- Breedte: 78 mm
- Diepte: 72 mm
- Hoogte: 245 mm
- Gewicht: 200 g

Dobeno.nl zegt:Dobeno zegt:De BRITA Fill&Go filtert chloor en andere smaakverstorende stoffen en kost slechts een paar cent per liter in gebruik. Je vult de fill&go wanneer je maar wilt met kraantjeswater. Onderweg flesjes water kopen is dus verleden tijd. De fill&go helpt je zo geld te besparen en overbodig afval te voorkomen. Nieuw! Fill&Go Vital De nieuwste kleurrijke fill&go Vital werkt met de BRITA MicroDisc. Hiermee ben je een maand lang voorzien van heerlijk gefilterd water voor onderweg! Het is belangrijk om voldoende water te drinken als je onderweg bent. Daarom heeft BRITA nu ook een fill&go waterfilterfles. Hiermee geniet je altijd heerlijk gefilterd water, waar je ook bent. In de auto, op school of tijdens het sporten, je neemt de BRITA fill&go gemakkelijk overal mee naartoe. De BRITA fill&go filtert smaakverstorende stoffen en kost slechts een paar cent per liter in gebruik. Je vult de fill&go wanneer je maar wilt met kraantjeswater. Onderweg flesjes water kopen is dus verleden tijd. De fill&go helpt je zo geld te besparen en overbodig afval te voorkomen. Technische detailsType waterfilter: WaterfiltratieflesKleur van het product: Roze, TransparantMateriaal: KunststofDeksel materiaal: KunststofCapaciteit: 1LGezuiverd water capaciteit: 1 lVervangende filtercartridge: YGeschikt voor koelkastdeur: JaKleur: JaLand van herkomst: DuitslandSchokbestendig: JaVaatwasserbestendig: JaInhoud van de verpakkingAantal per verpakking: 1Aantal pakjes: 1Aantal cartridges: 1 stuk(s)Gewicht en omvangBreedte: 78 mmDiepte: 72 mmHoogte: 245 mmGewicht: 200 g Dit artikel heeft ean 4006387061227
Gezondheid-Aanbiedingen.nl zegt:Gezondheid-Aanbiedingen zegt:Fill & Go VitalDe nieuwste kleurrijke fill&go Vital werkt met de BRITA MicroDisc. Hiermee ben je een maand lang voorzien van heerlijk gefilterd water voor onderweg! Het is belangrijk om voldoende water te drinken als je onderweg bent. Daarom heeft BRITA nu ook een fill&go waterfilterfles. Hiermee geniet je altijd heerlijk gefilterd water, waar je ook bent. In de auto, op school of tijdens het sporten, je neemt de BRITA fill&go gemakkelijk overal mee naartoe.De BRITA fill&go filtert smaakverstorende stoffen en kost slechts een paar cent per liter in gebruik. Je vult de fill&go wanneer je maar wilt met kraanwater. Onderweg flesjes water kopen is dus verleden tijd. De fill&go helpt je zo geld te besparen en overbodig afval te voorkomen.
Appieshop.com zegt:Appieshop.com zegt:De BRITA Fill&Go filtert chloor en andere smaakverstorende stoffen en kost slechts een paar cent per liter in gebruik. Je vult de fill&go wanneer je maar wilt met kraantjeswater. Onderweg flesjes water kopen is dus verleden tijd. De fill&go helpt je zo geld te besparen en overbodig afval te voorkomen. Nieuw! Fill&Go Vital De nieuwste kleurrijke fill&go Vital werkt met de BRITA MicroDisc. Hiermee ben je een maand lang voorzien van heerlijk gefilterd water voor onderweg! Het is belangrijk om voldoende water te drinken als je onderweg bent. Daarom heeft BRITA nu ook een fill&go waterfilterfles. Hiermee geniet je altijd heerlijk gefilterd water, waar je ook bent. In de auto, op school of tijdens het sporten, je neemt de BRITA fill&go gemakkelijk overal mee naartoe. De BRITA fill&go filtert smaakverstorende stoffen en kost slechts een paar cent per liter in gebruik. Je vult de fill&go wanneer je maar wilt met kraantjeswater. Onderweg flesjes water kopen is dus verleden tijd. De fill&go helpt je zo geld te besparen
Prijskeurig.nl zegt:Prijskeurig zegt:De BRITA Fill&Go filtert chloor en andere smaakverstorende stoffen en kost slechts een paar cent per liter in gebruik. Je vult de fill&go wanneer je maar wilt met kraantjeswater. Onderweg flesjes water kopen is dus verleden tijd. De fill&go helpt je zo geld te besparen en overbodig afval te voorkomen. Nieuw! Fill&Go Vital De nieuwste kleurrijke fill&go Vital werkt met de BRITA MicroDisc. Hiermee ben je een maand lang voorzien van heerlijk gefilterd water voor onderweg! Het is belangrijk om voldoende water te drinken als je onderweg bent. Daarom heeft BRITA nu ook een fill&go waterfilterfles. Hiermee geniet je altijd heerlijk gefilterd water, waar je ook bent. In de auto, op school of tijdens het sporten, je neemt de BRITA fill&go gemakkelijk overal mee naartoe. De BRITA fill&go filtert smaakverstorende stoffen en kost slechts een paar cent per liter in gebruik. Je vult de fill&go wanneer je maar wilt met kraantjeswater. Onderweg flesjes water kopen is dus verleden tijd. De fill&go helpt je zo geld te besparen en overbodig afval te voorkomen.

Technische details

- Type waterfilter: Waterfiltratiefles
- Kleur van het product: Roze, Transparant
- Materiaal: Kunststof
- Deksel materiaal: Kunststof
- Capaciteit: 1L
- Gezuiverd water capaciteit: 1 l
- Vervangende filtercartridge: Y
- Geschikt voor koelkastdeur: Ja
- Kleur: Ja
- Land van herkomst: Duitsland
- Schokbestendig: Ja
- Vaatwasserbestendig: Ja
Inhoud van de verpakking

- Aantal per verpakking: 1
- Aantal pakjes: 1
- Aantal cartridges: 1 stuk(s)
Gewicht en omvang

- Breedte: 78 mm
- Diepte: 72 mm
- Hoogte: 245 mm
- Gewicht: 200 g
Byfit.nl zegt:Byfit zegt:Merk: Brita
Inhoud: 1st

Fill & Go Vital

De nieuwste kleurrijke fill&go Vital werkt met de BRITA MicroDisc. Hiermee ben je een maand lang voorzien van heerlijk gefilterd water voor onderweg!

Het is belangrijk om voldoende water te drinken als je onderweg bent. Daarom heeft BRITA nu ook een fill&go waterfilterfles. Hiermee geniet je altijd heerlijk gefilterd water, waar je ook bent. In de auto, op school of tijdens het sporten, je neemt de BRITA fill&go gemakkelijk overal mee naartoe.

De BRITA fill&go filtert smaakverstorende stoffen en kost slechts een paar cent per liter in gebruik. Je vult de fill&go wanneer je maar wilt met kraanwater. Onderweg flesjes water kopen is dus verleden tijd. De fill&go helpt je zo geld te besparen en overbodig afval te voorkomen.
EchtVEELvoorweinig.nl zegt:EchtVEELvoorweinig zegt:De BRITA Fill&Go filtert chloor en andere smaakverstorende stoffen en kost slechts een paar cent per liter in gebruik. Je vult de fill&go wanneer je maar wilt met kraantjeswater. Onderweg flesjes water kopen is dus verleden tijd. De fill&go helpt je zo geld te besparen en overbodig afval te voorkomen. Nieuw! Fill&Go Vital De nieuwste kleurrijke fill&go Vital werkt met de BRITA MicroDisc. Hiermee ben je een maand lang voorzien van heerlijk gefilterd water voor onderweg! Het is belangrijk om voldoende water te drinken als je onderweg bent. Daarom heeft BRITA nu ook een fill&go waterfilterfles. Hiermee geniet je altijd heerlijk gefilterd water, waar je ook bent. In de auto, op school of tijdens het sporten, je neemt de BRITA fill&go gemakkelijk overal mee naartoe. De BRITA fill&go filtert smaakverstorende stoffen en kost slechts een paar cent per liter in gebruik. Je vult de fill&go wanneer je maar wilt met kraantjeswater. Onderweg flesjes water kopen is dus verleden tijd. De fill&go helpt je zo geld te besparen en overbodig afval te voorkomen.

Technische details

- Type waterfilter: Waterfiltratiefles
- Kleur van het product: Roze, Transparant
- Materiaal: Kunststof
- Deksel materiaal: Kunststof
- Capaciteit: 1L
- Gezuiverd water capaciteit: 1 l
- Vervangende filtercartridge: Y
- Geschikt voor koelkastdeur: Ja
- Kleur: Ja
- Land van herkomst: Duitsland
- Schokbestendig: Ja
- Vaatwasserbestendig: Ja

Inhoud van de verpakking

- Aantal per verpakking: 1
- Aantal pakjes: 1
- Aantal cartridges: 1 stuk(s)

Gewicht en omvang

- Breedte: 78 mm
- Diepte: 72 mm
- Hoogte: 245 mm
- Gewicht: 200 g

Merk: Brita
EAN: 4006387061227

Levertijd: Voorradig 1 - 2 werkdagen

Garantie (indien van toepassing):
Bigshopunit.com zegt:Bigshopunit.com zegt:De BRITA Fill&Go filtert chloor en andere smaakverstorende stoffen en kost slechts een paar cent per liter in gebruik. Je vult de fill&go wanneer je maar wilt met kraantjeswater. Onderweg flesjes water kopen is dus verleden tijd. De fill&go helpt je zo geld te besparen en overbodig afval te voorkomen. Nieuw! Fill&Go Vital De nieuwste kleurrijke fill&go Vital werkt met de BRITA MicroDisc. Hiermee ben je een maand lang voorzien van heerlijk gefilterd water voor onderweg! Het is belangrijk om voldoende water te drinken als je onderweg bent. Daarom heeft BRITA nu ook een fill&go waterfilterfles. Hiermee geniet je altijd heerlijk gefilterd water, waar je ook bent. In de auto, op school of tijdens het sporten, je neemt de BRITA fill&go gemakkelijk overal mee naartoe. De BRITA fill&go filtert smaakverstorende stoffen en kost slechts een paar cent per liter in gebruik. Je vult de fill&go wanneer je maar wilt met kraantjeswater. Onderweg flesjes water kopen is dus verleden tijd. De fill&go helpt je zo geld te besparen en overbodig afval te voorkomen.Technische detailsType waterfilter: WaterfiltratieflesKleur van het product: Roze, TransparantMateriaal: KunststofDeksel materiaal: KunststofCapaciteit: 1LGezuiverd water capaciteit: 1 lVervangende filtercartridge: YGeschikt voor koelkastdeur: JaKleur: JaLand van herkomst: DuitslandSchokbestendig: JaVaatwasserbestendig: JaInhoud van de verpakkingAantal per verpakking: 1Aantal pakjes: 1Aantal cartridges: 1 stuk(s)Gewicht en omvangBreedte: 78 mmDiepte: 72 mmHoogte: 245 mmGewicht: 200 g
Qdealer.nl zegt:Qdealer zegt:Brita Fill&Go Bottle Filtr Pink, Waterfiltratiefles, Roze, Transparant, Kunststof, Kunststof, 1 l, Duitsland De BRITA Fill&Go filtert chloor en andere smaakverstorende stoffen en kost slechts een paar cent per liter in gebruik. Je vult de fill&go wanneer je maar wilt met kraantjeswater.
Onderweg flesjes water kopen is dus verleden tijd. De fill&go helpt je zo geld te besparen en overbodig afval te voorkomen.

Nieuw!
Fill&Go Vital

De nieuwste kleurrijke fill&go Vital werkt met de BRITA MicroDisc. Hiermee ben je een maand lang voorzien van heerlijk gefilterd water voor onderweg!

Het is belangrijk om voldoende water te drinken als je onderweg bent. Daarom heeft BRITA nu ook een fill&go waterfilterfles. Hiermee geniet je altijd heerlijk gefilterd water, waar je ook bent. In de auto, op school of tijdens het sporten, je neemt de BRITA fill&go gemakkelijk overal mee naartoe.

De BRITA fill&go filtert smaakverstorende stoffen en kost slechts een paar cent per liter in gebruik. Je vult de fill&go wanneer je maar wilt met kraantjeswater. Onderweg flesjes water kopen is dus verleden tijd. De fill&go helpt je zo geld te besparen en overbodig afval te voorkomen.
Algemene productdetails
MerkBrita
KleurRoze
Algemeen
Beslist.nl Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland waar je zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat je de beste aanbiedingen kunt vinden. Zo is het bij ons altijd sale. Ben je op zoek naar goedkope outlets, vraag je je af of je dat nieuwe product in de aanbieding kunt kopen of wil je een prijsvergelijking doen; online shoppen begint bij beslist.nl. Ook als je producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

© 2005 - 2019 beslist.nl™

Beslist.nl maakt gebruik van cookies. Ga je verder op onze website, dan stem je in met het plaatsen van cookies en de verwerking van deze data door ons en onze partners.

Скачать | Xing Chen Bian | Hyaku Monogatari: chapter 74 : 74-75 - Two Tales of Visiting Presences